Bu haber :21/09/2020 17:44 Tarihinde Eklendi 1832 Kez Okundu

“Bütün Hazırlıklar Tamamlandı”

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz pandemi önlemleri çerçevesinde açılacak olan yeni eğitim- öğretim yılını kutladı. Kaymakam Türköz;

“Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenler ve Kıymetli Veliler;

Yeni bir eğitim öğretim yılına kavuşmanın heyecanını bu yıl daha farklı daha da derinden yaşıyoruz. Salgın nedeniyle okulların kapanmasıyla, uzun bir aradan sonra, yüz yüze eğitim yarın başlıyor.

Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Sizlerin mesleği tüm toplumlar da olduğu gibi çok değerli bir meslektir. Tabi ki her meslek önemlidir ve değerlidir ama bütün meslek mensuplarını yetiştiren öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşır. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, ülkelerin gücü, eğitim sürecinde edindiği bilgiyi, bilim, teknoloji, eğitim, sanat ve ekonomi alanlarında etkin kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmekle ölçülür hale gelmiştir. İleride büyük insanlar olacak istikbalimizin teminatı evlatlarımız sizlere emanet.

Sevgili Öğrenciler,

Sizler göz nurumuz, geleceğimizsiniz. Biliyorum ve eminim sizler için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğine karşılığınız güzel olacak.

Kıymetli Veliler,

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde her türlü desteği veren siz değerli velilerimizin de yeni eğitim öğretim yılı için ne kadar heyecanlı olduğunuzu biliyorum.

Salgına karşı mücadele verdiğimiz bu günlerde, pandemi dönemi için yapılması gerekli bütün hazırlıklar tamamlandı. Bu süreçte daima okullarımız ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde olmanızı sizlerden özellikle istiyorum. Yerinde ve düzenli bir iletişimle bunu başaracağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020-2021 eğitim,öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum