Bu haber :19/09/2020 14:47 Tarihinde Eklendi 2036 Kez Okundu

Vali Gürel, Ödemiş Köyü ile Çerçiler Mahallesini ziyaret etti.

Vali Fuat Gürel beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ile birlikte Karabük Merkez ilçeye bağlı Çerçiler Mahallesi ile Ödemiş Köyünü ziyaret ederek Bağ Bozumu etkinliğine katıldılar.

Karabük Merkez ilçeye bağlı Ödemiş Köyünde Bağcılık yapan İbrahim Yıldız ile merkeze bağlı Çerçiler Mahallesinde Bağcılık yapan Nizamettin Alper ait üzüm bağını ziyaret eden Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri üzüm bağlarını gezerek yetiştirilen üzüm çeşitleri hakkında İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve çiftçilerden bilgiler alarak üzüm hasadı gerçekleştirdiler.

Misafirperverlikleri için çiftçilerimiz Nizamettin Alper, İbrahim Yıldız ve ailelerine teşekkür eden Vali Gürel, yetiştirdikleri ürünün kazancının bol ve bereketli olması temennisinde bulundu.

Ziyaretlerde Ödemiş Köyü Muhtarı Abdullah Peker ile Çerçiler Mahallesi Muhtarı Halim Kaya, Vali Fuat Gürel ve protokol üyelerine eşlik ettiler.