Bu haber :19/02/2020 17:29 Tarihinde Eklendi 1581 Kez Okundu

Sosyal Uyum Eğitimi Safranbolu’da Yapıldı

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Sosyal Uyum Eğiticiler Eğitimi Safranbolu’ da yapıldı.

İl Göç İdaresi koordinasyonunda Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Sosyal yardım kurumlarının katılımı ile Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde gerçekleştirilen eğitime Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, İl Milli Eğitim ve İl Göç Müdürü ile birlikte Sosyal Uyum eğitimi alan ilgili kurum amirleri katıldı.

Hayatın her kesiminde eğitim ve sosyal anlamda vatandaşlarla etkileşim halinde olan kurumlardan ilk olarak 45 eğiticinin eğitildiği programda konuşma yapan Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer;” Eğiticilerin eğitiminin yapıldığı bu programın öncülüğünü yapan
Göç İdaresi Genel müdürlüğü ve diğer kurumlardan katılım sağlayan eğiticilere teşekkür ediyorum. Böyle bir programın Safranbolu’da uygulanması kurumlarımız İçin büyük önem arzetmektedir. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğümüz kurulduğu günden bu güne çok önemli işler yapmaktadır. Sosyal Uyum programı da sosyal düzen ve birliktelik için çok büyük önem taşıyor. Böyle bir program İçin Göç İdaresi müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm katılan kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.