Bu haber :11/08/2020 15:29 Tarihinde Eklendi 2124 Kez Okundu

KAYMAKAM TÜRKÖZ AFRİN ŞEHİDİ ÖMER BİLAL AKPINAR’IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz 2018 yılında Afrin Harekatında Şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Ömer Bilal Akpınar’ın babası İsmail Akpınar ve annesi Ülker Akpınar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Mehmet Türköz; “Ebediyete intikal etmiş kahraman şehitlerimize borçlu olduğumuzun herzaman bilinci içerisindeyiz. Biliyoruz ki onların bize emanet ettiği kıymetli ailelerinin hep bir yanları eksik. Yüreklerindeki bu eksikliği bir nebze olsun gidermek için onları yalnız bırakmayarak acılarını biraz olsun dindirmek istiyoruz. Onlara olan bu borcun karşılığı yok ama Şehitlerimizin aileleri bilsinler ki kahraman evlatları, eşlerini, kardeşlerini, babalarını, annelerini ilelebet koruyacak ve devletimiz gerekirse onların emaneti olan ailelerine evlat, eş, kardeş, baba ve anne olacaktır. 
Bu vesile ile tüm kahraman şehitlerimize ve kaybettiğimiz gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, hem onlara hem de onların bize emaneti olan ailelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlçe Müftüsü İsmail Temur tarafından okunan duanın ardından Kaymakam Mehmet Türköz Kahraman Şehidimiz Astsubay Kd Çavuş Ömer Bilal Akpınar’dan kalan hatıra eşyalarını inceledi.

Ziyarete, Kaymakam Mehmet Türköz’ün beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt ve İlçe Müftüsü İsmail Temur katıldı.