Bu haber :25/06/2020 15:17 Tarihinde Eklendi 4908 Kez Okundu

Demir Kartal G. S. K. Başkan ve Sporcularından Vali Gürel'e ziyaret

Tekerlekli Sandalye Basketbol Şehit İlyas Kaya Sezonu 3. Lig A Grubu'nda mücadele eden ve grubunu namaglûp olarak lider tamamlama başarısı göstererek 2. Lige yükselen Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Gökçe, Yönetim Kurulu üyeleri ve Sporcularından oluşan heyet Vali Fuat Gürel'i ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven'inde hazır bulunduğu ziyarette Başkan Gökçe, Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının ev sahibi olarak ilimizde oynadığı müsabakaları yakından takip eden Vali Fuat Gürel’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Tekerlekli Sandalye Basketbol Şehit İlyas Kaya Sezonu 3. Lig A Grubunda gösterdikleri başarıları için tebrik eden Vali Gürel, 2. Lig’de de aynı başarıyı göstereceklerine yürekten inandığını ifade ederek, ”Her zaman sizlerin yanındayız, desteğimiz tamdır. Engelli vatandaşlarımızın sportif faaliyetlerde bulunmaları, sosyal hayatın içinde olmaları son derece önemli, sizlere başarılar diliyorum. Karabüklü Hemşerilerimin sizleri ve takımımızı hem maddi hem de manevi olarak destekleyeceklerinden eminim.” dedi.