Bu haber :06/05/2023 19:50 Tarihinde Eklendi 1275 Kez Okundu

Keskinkılıç Karabük Gençlerine Umut Oluyor

ki dönem önce Safranbolu Belediye başkanlığına Ak partiden adayı adayı olan bölgemiz bürokratlarından Ali Keskinkılıç 14 Mayıs ta yapılacak olan seçimlerde partisinden 2. Sıra aday gösterildi. Karabük’te gittiği her yerde ilgi ile karşılaşan Ali Keskinkılıç , bugüne kadar Ankara’da edindiği tecrübelerle memleketi Karabük’e hizmet etmek için milletvekilliğine aday olduğunu belirtiyor.

  Uzun dönem TBMM’de milletvekilliği danışmanlığı yapan ve ardından Tarım Bakanlığında üst düzey yöneticilik yapan Ali Keskinkılıç ülkemizin savunma sanayisindeki önemli bir kurum olan Makime Kimya Endüstrisi’nde Genel Müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu. Bu tecrübelerini Karabük’e hizmet etmek için çalışacağını her platformda dile getiren Keskinkılıç BRTV televizyonunda yaptığı programda şunları söyledi;

                “2002 yılında Karabük Demir Çelik fabrikaları zarar eden bir fabrikayken bugün bulunduğu nokta ile gurur duyuyoruz. Rekor karlar  açıklayan bir Kardemir var artık. Kardemire alınacak 600 işçinin Karabüklü işçiler olmasını ben bizzat takip edeceğim. Bunun basın olarak siz de takipçisi olun. Ak parti döneminde Karabük’te bir üniversite açıldı, Karabük doğalgaza kavuştu. Karabük Üniversite hastanesi ile Karabük halkı Ankara’ya gitmekten kurtularak kendi hastanelerinde profesör doktorlara muayene olma fırsatı buldu. Bu şehirdeki en büyük hayalim Eskipazar OSB’de sanayi sektörünün genişlemesidir. Ben bu şehre gelirken projelerle ve hedeflerle geldim. Kardemir gömleği artık Karabük’e dar geliyor. Karabük’ümüzün gençlerinin Karabük’te kalması için istihdam yaratacak projeler üreteceğiz. Artık çağımız yeni teknolojiler ve dijital bir çağ, Karabük’te yatırım yapılması için teşvikler yapacağız. Örneğin burada yapılacak yatırımda yer tahsisi yapılacak, yere para vermeyecek, Karabük’e yatırım gelmesi için bakanlıklarda takipçi olacağım. Yatırımcının her zaman takipçisi olacağım. Benim memleketime bir kişi dahi ekmek verecekse ben onun kulu kölesi olacağım. Bir milletvekilinin yapması gereken hizmet, gençlerimize iş yaratmaktır”