Bu haber :29/07/2022 17:34 Tarihinde Eklendi 489 Kez Okundu

5 Bin Evler Hastanesine Ödenek

Milletvekili Cumhur Ünal sosyal medya hesabından 5000 evler hastane binasına 10 milyon 487 bin tl ödenek aktaılacağını belirtti ve Karabük e hayırlı olsun, dedi. Ak parti Milletvekili Ünal ın sosyal medyasından duyurduğu açıklaması; 
Karabük’ümüze Hayırlı Olsun…
İnşaat Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Eden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5000 Evler Ek Hizmet Binamız için Tahsis edilen ???? Milyon 4️⃣8️⃣7️⃣ Bin TL Ödenek Karabük’ümüze Hayırlı Olsun.
5000 Evler Ek Hastane Binamız tamamlandığında, 78 yatak kapasiteli Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Psikiyatri servislerinin yanı sıra; farklı branşlarda 15 poliklinik odası, acil servis, laboratuvar, görüntüleme merkezi ( röntgen, ultrason, tomografi), fizik tedavi salonları, sosyal donatılar ve idari birimlerin yer alacağı, hasta odalarının çoğunluğunun tek kişilik odalardan oluştuğu modern bir sağlık tesisi olarak hizmet verecek olup, bu anlamda hastanemizin ihtiyacı olan Tıbbi Cihaz, Donanım ve mefruşat malzemelerinin alımında kullanılmak üzere 10 Milyon 487 Bin TL ödenek karşılanması Sağlık Bakanlığımızca uygun görülmüştür.
Sağlık alanında önemli bir hizmete kavuşacak olan Karabük’ümüz de vatandaşlarımızın uygun sağlık hizmetlerini en iyi koşullarda almasını sağlamak için sağlık alanındaki yatırımlarımızı ve gerekli ödeneklerin ilimize aktarılmasında ki takibimizi titizlikle gerçekleştiriyoruz.
İlgili ödeneğin ilimize kazandırılmasında başta Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya, emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, Karabük’ümüze tekrar hayırlı olmasını temenni ediyoruz.