Bu haber :11/01/2022 18:21 Tarihinde Eklendi 571 Kez Okundu

ESNAF BAŞKANINA DEVAM DEDİ

“EsnaFın her Zaman yayındayım”

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner 22 yıldır yürüttüğü görevinde esnafın güvenini yine kazandı.

 Esnaf odasından emekli Ak parti Belediye meclis üyesi Nazmiye Dursunlar’ın da aday olduğu genel kurulda  oyların büyük çoğunluğunu almayı başaran Muammer Dumaner Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına yeniden seçildi.

 

Safranbolu esnafının yoğun ilgi gösterdiği olan kongrede mevcut başkan Muammer Dumaner 649, Nazmiye Dursunlar  432 oy aldı.

 

“Muammer Dumaner  İkinci Kez Güven Tazeledi”

Hatırlanacağı üzere Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası kamuoyuna yansıyan iddiaların ardından olağanüstü kurultaya gitmiş ve buradaki seçimde Semra Uz ve Osman Kesici ile yarışmıştı.  Yaklaşık 7 ay önce Safranbolu Esnafı’nın güvenini kazanan Dumaner bu seçimde de başkanlık esnafı ile yola devam dedi.

Başkan Muammer Dumaner  esnafın kendilerine olan güvenini her zaman yanında hisettiğimi bunun bilincinde olarak yanlarında olduğunu belirtti.

                Dumaner; “Safranbolu esnafı ile her zaman bir arada aile gibiyiz. Burada uzun yıllardır bu görevi sürdürüyorum. Ancak esnaf arkadaşlarımın kimisini abim, ki

Misini, kardeşim, kimini ablam gibi yani ailem gibi görüyorum.  Bu anlayışla bugünlere geldim. Bana sonuna kadar güvenen oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim.  “ dedi.