Bu haber :29/12/2021 14:53 Tarihinde Eklendi 670 Kez Okundu

Aytaç’tan 2’nci Yıl Mesajı

Eflani CHP İlçe Başkanı Ahmet Aytaç; ilçe başkanı olarak yola çıktıkları 2. yılın içine girdiklerini belirterek bir mesaj yayınladı.

 

Aytaç, mesajında Eflani’nin sorunlarını her platformda dile getirdiklerini, Eflani’deki suskun siyaset modelini bozdukları için içimizdeki bazı üyeler tarafından ,CHP yi kendi çıkarları ve menfaatleri için kullandılar ve biz de Eflâni’nin çıkarlarını koruduklarımız  için bizi de  istenmeyen adam dediler. ve Eflani’nin çıkarları için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

 

Aytaç’ın ikinci yıl mesajının tamamı aşağıdadır.

 

“Hizmet Siyaseti İçin Çıktığımız Bu Yolda İkinci yıldayız.

Acısı ile tatlısı ile Eflani İlçe Teşkilatı olarak dopdolu bir yıl geçirdik.

Eflani’nin sorunlarını her platformda dile getirdik.

Öncelikle işe CHP Eflani İlce Teşkilatını ayağa kaldırarak başladık.

Proje üretmeyen halkın sorunlarını dile getirmeyen bir ilçe teşkilatı vardı.

Biz ve arkadaşlarımız el ele verdik yeni üyeler kaydettik.60 muhtarlıkta partimize üye kaydı yaptık ve. Parti binasına sahip çıktık bir çok eksiği tamamladık suskun bir muhalefet olmadık

C.H.P Eflani Gazetesi çıkardık mağdur ve garibanın hakkını koruduk.ve Hediyeler dağıttık ve dağıtıyoruz.

Eflani ve Karabük Basınında birçok sorunu gündeme getirdik. Karabük’te en çok konuşulan İlçe Başkanı olduk. Kendi çıkarımız için değil Eflani Halkının çıkarı için mücadele ettik.

Eflani de yıllardan beri gelen suskun siyaset modelini bozduğumuz için içimizdeki bazı kişiler bize saldırdı, istenilmeyen adam dedi maalesef !!! Bu zamana kadar Eflâni’de CHP  yi  kendi çıkarları ve menfaati ve etiketi için kullandığı, maalesef Biz önce Eflani  Halkı dedik. Bu yüzden ve değeceğiz bu böyle olacak.

Ak partili arkadaşlar ve onların sözcülüğünü yapan imam ve okul müdürün ve Eflâni’de eğitimin basındaki müdürün.( Mili eğitim müdürü) saldırılarına maruz kaldık.

Facebook hesaplarından, bel altı hakaretlere maruz kaldık ama yılmadık. Eflani’de kurulu düzene başkaldırdık Yanlışa dur dedik Eflâni’nin var olan kaynaklarını koruduk. Yetimin, garibin, esnafın, köylünün, çiftçinin yanında olduk onların sorunlarına çare olmaya çalıştık.ve sesi olduk ,olacağız.

Hizmet siyaseti ile çıktığımız bu yolda doğrudan, adaletten şaşmadan Allah Rızasını gözeterek işimizi yapmaya devam edeceğiz. Açıktan veya doğrudan destek veren

Saygı Değer Eflani Halkına ve bize destek veren üyelerimize sonsuz teşekkür eder onlara layık olmaya devam edeceğiz.

Eflani İlçe Teşkilatı olarak..

Başkan Ahmet Aytaç