Bu haber :24/11/2021 17:16 Tarihinde Eklendi 365 Kez Okundu

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN EMEKLİ ÖĞRETMENLERE ZİYARETİ

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her yıl 24 Kasım haftasında gerçekleştirmiş olduğumuz emekli öğretmen ziyaretlerimize bu yıl da devam ettik.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle Safranbolu'da farklı okullarda görev yapmış ve binlerce öğrenci yetiştirdikten sonra emekli olmuş öğretmenlerimizi evlerinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum anlayışına sahip bir medeniyetin mensupları olarak ne yaparsak yapalım öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bizleri sabırla yetiştiren ve rol model olarak bizlere rehberlik eden öğretmenlerimize bizlere öğrettikleri değerlerden biri olan vefa gereği görev süreleri sona erdikten sonra da unutmuyoruz. Öğretmenlik mesleğinde resmi görev süresi sona ermiş olabilir ama emeklilik olmaz. Öğretmenlerimizden ömür boyu istifade etmeye devam ederiz. Onların tecrübeleri ve birikimleri mesleğe devam eden biz öğretmenler için çok değerli. Bu ve benzeri ziyaret ve etkinliklerle hem onların hal ve hatırlarını sorarak hayır dualarını alıyor hem de onlardan istifade etmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle mesleğini başarıyla icra ederek görev süresi sona ermiş olan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. dedi.