Bu haber :19/10/2021 14:30 Tarihinde Eklendi 507 Kez Okundu

Safranbolu'da 10 Ayda 2 Bin 816 Sorun Çözüme Kavuştu

Safranbolu Belediyesi Halk Masası ekipleri, vatandaşların taleplerini ilgili birimlere yönlendirerek hizmetin en kısa sürede yapılması için köprü olmaya devam ediyor.

Vatandaşlar Halk Masası'nı aradıklarında kayıtlarının ve taleplerinin anında alındığını ve belirtilen sorunların çözüme kavuşması için Halk Masası görevlileri tarafından ilgili birimlere anında yönlendirildiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “İlçemizde yaşayan vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışıyoruz. Amacımız daha yaşanılır bir Safranbolu. Hemşehrilerimiz 153 no.lu ücretsiz hattımızdan bizlere ulaşmaya devam edebilirler.” dedi.

Son 10 ayda 3 bin 125 kayıtlı başvuru alındığını kaydeden Başkan Köse, bu başvuruların 2 bin 816’sının çözüme kavuşturulduğunu, geri kalanının çözümüne ise program dahilinde devam edildiğini söyledi.

Öte yandan Halk Masası'ndan alınan bilgiye göre; 22 Şubat gününden bu yana halk otobüslerinde kullanmak üzere (65 yaş üstü, emekli, engelli, öğrenci, Belediye personeli, şehit ve gazi yakınları) binin üzerinde kişiye kent kart verildi