Bu haber :14/10/2021 15:08 Tarihinde Eklendi 554 Kez Okundu

Kurs Kayıtları Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) kurs kayıtları devam ediyor.

Gerçekleştirdikleri önemli çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren SAKEM, verdiği kurslar ile de vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’nin kendi alanında en iyisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Elif Köse, “ Yenilenen mutfağı, gerçekleştirdikleri etkinliklerle adına yakışan bir birim olduğunu ve burada görev yapan kadınlarımızın özveri ile çalıştıklarını söylemek isterim” dedi.

SAKEM bünyesinde her yıl çeşitli kursların da verildiğini hatırlatan Başkan Köse, “Pandemi nedeni ile ara verilen kurslarımızı yeniden açıyoruz. Ahşap Oymacılığı, Yabancı Dil, Aşçı Yardımcılığı, Spor, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Fotoğraf, İğne Oyası Seramik gibi daha pek çok alanda verilecek kurslara Safranbolulu hemşehrilerimiz ve gençlerimiz başvurabilirler. Alanında uzman kadrosu ile SAKEM kursları sizlere çok şey katacak. Kursiyerlerimize şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Vatandaşlarımız SAKEM bünyesindeki kurslara www.sakem.org adresinden kayıt yapabilirler.