Bu haber :05/10/2021 14:11 Tarihinde Eklendi 572 Kez Okundu

Vali Gürel, Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesini Ziyaret Etti.

Vali Fuat Gürel ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal , Eflani ilçemizdeki Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle gelecek hedefleri konusunda bir süre sohbet ettiler ve  maske, mesafe ve temizlik konularında uyarılarda bulundular. Eğitim hayatlarında başarılar dileyerek ailelerine kendi selamlarını iletmelerini isteyerek öğrencilere kitap hediye ettiler.

Okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlerimizin taleplerini ve sorunlarını dinleyen Vali Gürel 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek öğretmenlerimize başarılar diledi.

Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi ziyaretinde Vali Fuat Gürel ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'a Eflani Kaymakam Vekili Ahmet Tan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Tuncay Caferoğlu, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve kurum müdürlerimiz eşlik etti.