Bu haber :30/07/2021 14:07 Tarihinde Eklendi 356 Kez Okundu

KAGİD ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Derneği, geçtiğimiz günlerde kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle üyelerine bir kahvaltı verdi.

Kısa adı KAGİD olan Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Derneği Başkanı Serap Karaoğlu’nun önderliğinde organize edilen kahvaltıya derneğe üyesi çok sayıda gazeteci katıldı.

Gazetecilerin kahvaltısına ayrıca Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Valiliği Basın, Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz, Karabük Üniversitesi Basın, Halkla İlişkiler Müdürü Nilüfer Zengin ve KARDEMİR A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter de katıldı.

KAGİD Başkanı Serap Karaoğlu, yerel basının birlik ve bütünlüğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde bu tür organizasyonlarla bir araya gelmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Karaoğlu “Karabük Yerel Basınının kısıtlı imkanlarla, büyük özveriler içinde çalıştığını kimse unutmamalı. Kamuoyunun haber alma hakkını üstlenen Basın sektörü zor günler geçiriyor. Her şeye rağmen asli görevimiz olan haberciliği en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Kahvaltı organizasyonumuza katılan üyelerimize ve diğer davetlilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kahvaltı programından sonra KAGİD Üyeleri kahvaltıya katılan diğer davetliler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.