Bu haber :02/07/2021 12:55 Tarihinde Eklendi 670 Kez Okundu

Safranbolu Gece Yürüyüşünde Buluştu

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği'nin düzenlediği Safranbolu’da Gece Yürüyüşü, yoğun katılımla gerçekleşti.

Dün akşam saat 21:00'de Kıranköy Ulu Camii önünde başlayan yürüyüş, Hıdırlık Seyir Tepesi'nde tamamlandı.

Etkinliğe Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Urgancıoğlu Ergüder ve dernek yöneticileri, Safranbolu Turizm ve Kültür Vakfı üyeleri, Safranbolu Dağ ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş esnasında evlerinin önünde oturan vatandaşların, özellikle Belediye Başkanı Elif Köse'ye gösterdikleri yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Başkan Köse ile sohbet eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Yürüyüşün sonunda konuşan Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Urgancıoğlu Ergüder, Safranbolu’da gecenin bir başka güzel olduğunu söylerek; etkinliğe destek veren Belediye Başkanı Elif Köse’ye, dernek, kulüp ve vakıf üyeleri ile, katılan herkese teşekkür etti.

Gece Sağlık Çalışanlarına İthaf Edildi

Safranbolu’daki gece seyrinin çok az kentte olduğunu belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Uzun zamandır Safranbolu’nun gece güzelliklerini görememiştik. 1 Temmuz'da yasakların kalkmasıyla birlikte, Turizm İşletmecileri Derneği'mizin etkinliğinde bu özlemi gidermeye çalıştık. Katılımın yoğun olması bizleri ayrıca mutlu etti. Güzel bir yürüyüş oldu. Parkur boyunca bizlere halkımız tarafından gösterilen ilgiye ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Bu geceyi, geçirdiğimiz zorlu süreçte en önemli yeri tutan, bizler için büyük sıkıntıları göze alarak gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarımıza ithaf ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.