Bu haber :08/06/2021 14:07 Tarihinde Eklendi 1006 Kez Okundu

“Siftahı Bizden Bereketi Allah’tan”

Safranbolu Belediyesi 2021 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi 07.06.2021 Pazartesi günü yapıldı.

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi Toplantı Salonunda yapılan Meclis Toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Elif Köse tarafından ek gündem maddesi olarak sunulan, pandemi nedeni ile zor durumda olan esnaflara destek maddesinin ve ilgili komisyonun raporunun okunmasının ardından yapılan oylamada meclisteki tüm üyelerin oyları ile madde kabul edildi.

Meclis toplantısı sonrası konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Haziran ayı Meclis toplantısında konunun önerge olarak sunulduğunu, komisyon çalışmasının ardından ise bu gün gerçekleştirilen 2. oturumun ardından meclisin oylarına sunulduğunu söyledi.

Yaşanan pandemi nedeni ile pek çok esnafın zor durumda olduğunu ifade eden Başkan Köse; “ Bazıları zaman zaman iş yapabildiler bazıları ise hiç çalışamadılar. İş yerlerini yeniden açan esnaflarımıza destek olmak, “Siftahı Bizden Bereketi Allah’tan” sloganı ile destek olmak istedik. Bunu meclis gündemimize taşıdık. Meclisimizde de sağ olsunlar tüm üyelerimiz maddeyi onayladılar, destek oldular. Esnafımızın yanında oldukları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılacak desteğin esnafa bir nebze olsun can suyu olmasını istediklerini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Zor günler geçirdiler. Bu zor geçen günlerinde bir son bulmasını istiyoruz. Umarım pandemi belasından bir an evvel kurtuluruz” diye konuştu.