Bu haber :23/02/2021 14:43 Tarihinde Eklendi 2353 Kez Okundu

KAYMAKAM TÜRKÖZ’DEN KÖY OKULLARINA ZİYARET

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Ovacuma İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 

Ziyarette Kaymakam Türköz’e , Safranbolu İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Emrah Aydın, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Ovacuma Köyü Muhtarı Burhan Akın ve kurum müdürleri eşlik etti.

Ziyaret kapsamında çocuklarla bir araya gelen Kaymakam Türköz; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların açılmasıyla ilgili yürütülen program  çerçevesinde, ilçemizde bulunan Ovacuma, Bostanbükü ve Yazıköy’de bulunan köy okullarımızı geçen haftadan itibaren eğitim - öğretime açtık.  Fakat yoğun kar yağışı nedeniyle yalnızca bir gün eğitim yapabildik. Bugünden itibaren 3 köy okulumuzda kesintisiz eğitime başladık.  Okulların açılması vesilesiyle okulumuza ziyaret ederek, çocuklarımızın yüzlerindeki sevinci görmenin yanında  öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ederek onların varsa bizlerden istekleri dinleme fırsatı elde ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Maske- Mesafe –Temizlik kurallarına uyarak ailelerimizle de iş birliği içerisinde, eğitim – öğretim yılını sonuna kadar devam ettirmeyi düşünüyoruz. Ben bütün öğretmen ve öğrencilerimize, ailelerimize kurallara uydukları için teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Türköz buradaki ziyaretlerinin ardından, Ovacuma Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu.