Bu haber :15/01/2021 16:09 Tarihinde Eklendi 3658 Kez Okundu

KBÜ, Ulaştırma Memur-Sen Protokol İmza Töreni

Karabük Üniversitesi ve Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası Genel Merkezi Lisansüstü Eğitim Programı İş birliği Protokolü İmzalandı. Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası Genel Merkezi ve genel merkeze bağlı tüm şubelerde ve temsilciliklerde sendika üyelerinin tümü için meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini artırmalarına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarına cevap verilmesi amacıyla düzenlenen protokol Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası Genel Başkanı Kenan Çalışkan tarafından imzalandı.

Protokol İmza Törenine, Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Lütfü Köm, Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu ve Mehmet Yıldırım, Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Erkan Güler, Karabük İl Temsilcisi Ümit İhsan Baylan ve Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce katıldı.

Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü ile Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası üyelerinin mesleki gelişimlerinin karşılanması ve bilgilerini artırmaya yönelik önemli bir ihtiyacın karşılanacağını belirten Çalışkan, Rektör Polat’a teşekkür etti.