Bu haber :28/10/2020 11:40 Tarihinde Eklendi 1969 Kez Okundu

Milletvekillerinden KGK ziyareti

Gazetecilik meslek örgütlenmesine yeni bir soluk ve anlayış getiren Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) genel merkezine kuruluşunun birinci yıldönümü nedeniyle ziyaretçi akını devam ediyor. Genel merkezi AK Parti ve İYİ Parti'ye mensup milletvekilleri ziyaret ettiler.

Ankara Kavaklıdere'de bulunan KGK genel merkez binasına ilk olarak AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu geldiler. Genel Başkan Mehmet Ali Dim'in mazereti nedeniyle bulunamadığı ziyarette KGK Mali Başkan Yardımcısı Gürsel Eser, Yaygın Medya Meclis üyesi Mehmet Çatakçı, Yaygın Medya Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Adnan Fişenk, Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Neşat Gündoğdu, Köy TV Ankara Temsilcisi Harun Göksel, Gazeteci yazar Erdem Noyan da bulundu. Gazetecilerin yıpranma payı ile ilgili bilgi veren Gürsel Eser, mecliste destek istedi.

Konseyi daha sonra İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu, Çankaya Gençlik Kolları Başkanı Kaan Canpolat, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Selvin Mine Gökkuyu, Hüseyin Yıldırım ve Şeyda Akkoç ziyaret ettiler. Eser ve Çatakçı, konseyin çalışmaları hakkında milletvekillerine bilgi verdiler. Milletvekilleri de KGK gibi uluslararası çapta bir oluşumunun varlığından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.