Bu haber :23/02/2024 02:59 Tarihinde Eklendi 691 Kez Okundu

Aydın, Başkan Köse'yi Hırsızlıkla Suçladı!

Aydın, Başkan Köse'yi Hırsızlıkla Suçladı!
Aydın; "Elif Köse, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri siyasi hırsızlık yaparak, kendi yapmış gibi anlatıyor..."
AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın, CHP'li Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'yi siyasi hırsızlıkla suçladı.
CHP'li Başkan Elif Köse'nin, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri kendi yapmış gibi anlattığını ve siyasi kurnazlık yapmaya çalıştığını dile getiren Aydın; "Safranbolu seferlerine başlayacak Karaelmas treni ile ilgili Turizm bakanlığında yapılan toplantıyı CHP belediye başkanı ve bu dönemde aday olan Elif Köse'nin sanki kendi projesi gibi haberler yaptırdığını iddia etti.
Bu önemli projeyi kendileri yapıyormuş gibi kamuoyuna lanse etmeleri ve yerel basına servis etmeleri en hafif tabir ile siyasi nezaketsizliktir ve saygısızlıktır diyen Ak parti Safranbolu İlçe başkanı Yasin Aydın şu ifadelere yer verdi;
"Dün Karabük ve Safranbolu basınına Safranbolu Belediyesi tarafından servis edildiği anlaşılan, (karaelmas ekspres) Ankara-Zonguldak turistik amaçlı tren seferleri ile ilgili olarak bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.
Safranbolu Belediye Başkanı’nın basına servis ettiği gibi toplantıda sadece Sayın Belediye Başkanı ile Safranbolu Turizm Derneği Başkanı yoktur. Sanki organizasyonu iki kişi yapıyor ve bölgemize hizmet getiriyorlarmış gibi bir algı oluşturulmaya ve vatandaşlarımız bu haberler ile yanıltılmaya çalışılmaktadır.
Turizm Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan başkanlığında yapılan toplantıya Zonguldak, Karabük ve Çankırı Valilerimiz, bu illerin milletvekillerinden bazıları ile Karabük Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı temsilcileri, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkilileri ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yetkilileri ile güzergah üzerinde bulunan il ve ilçelerdeki kurum ve kuruluşların yetkilileri katılmışlardır.
Bu kapsam içinde, yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde parti ayırımı yapılmamış ve CHP’li Safranbolu Belediye Başkanı da bu toplantıya davet edilmiştir. Ancak, Belediye Başkanı’nın siyasi bir kurnazlık ile sanki bu önemli projeyi kendileri yapıyormuş gibi kamuoyuna lanse etmeleri ve yerel basınımıza servis etmeleri en hafif tabir ile, siyasi nezaketsizliktir ve saygısızlıktır.
Toplantıya bizzat katılan, Karabük Valimiz Sayın Mustafa Yavuz’un da konu hakkında bir açıklama yapacağını umut ediyoruz. Karabük Milletvekilimiz Sayın Ali Keskinkılıç, TBMM’deki yoğun çalışmalar nedeni ile Ankara’da bulunmaktadır. Hafta sonu geldiğinde, bu konuda bir açıklama yapacak ve kamuoyunu bilgilendirecektir.
Değerli basınımız aracılığı ile kamuoyuna saygı ile duyururken, Ankara- Zonguldak arası turistlik amaçlı düzenlenecek “Karaelmas Turizm Ekspresi”, ilk seferini Ramazan Bayramı’nın 3. günü 12 Nisan tarihinde başlayacaktır. Tren seferlerinin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Turizm Bakanlıklarımız ile bölge milletvekillerimize, Bölge valilerimize ve tüm ilgililere teşekkür ederiz." Dedi.