Bu haber :09/04/2021 17:51 Tarihinde Eklendi 1421 Kez Okundu

Başkan Köse’nin 2. Yıl Dönümünde Yalnız Bırakmadılar

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 16 Milletvekili Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin göreve gelişinin 2. yılında hem kendisini kutlamak hem de bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Safranbolu’ya geldi. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret eden heyet, belediye çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldı. Başkan Köse eşliğinde, Tarihi Çarşı esnafını ziyaret eden milletvekilleri, ziyaretlerine perşembe pazarı esnafıyla devam etti.

Ziyaretler kapsamında Safranbolu’ya CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve milletvekilleri, (Antalya) Aydın Özer (Ordu) Mustafa Adıgüzel (Eskişehir) Jale Nur Süllü ( İzmir) Murat Bakan ( Muğla) Süleyman Girgin ve Murat Erbay (Bartın) Aysu Bankoğlu (Zonguldak )Ünal Demirtaş (Adana) Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer (Hatay) Serkan Topal ve Suzan Şahin ( Mersin) Cengiz Gökçel, (Niğde) Ömer Fethi Gürer ve (Samsun) Neslihan Hancıoğlu ile CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Doğuşcan Aygün geldi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunan heyet Karabük ve Safranbolu’da incelemelerde bulunarak vatandaşlarla da sohbet etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceleyen heyete, başkan Köse tarafından yapılması planlanan projeler anlatıldı. Başkan Köse, ziyaretin Safranbolu için çok faydalı olduğunu belirterek, kendilerine teşekkür etti.