Bu haber :07/04/2021 16:27 Tarihinde Eklendi 2000 Kez Okundu

KANUNİ ORTAOKULUNDAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

        eTwinning Okul Etiketi almaya hak kazanan iki okuldan birisi olan Kanuni Ortaokulu'nun Müdürü İbrahim SEZER ve proje sorumlusu öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ'ü ziyaret etti.

      Okul Müdürü İbrahim SEZER, Safranbolu Kanuni Ortaokulu olarak 3 yıldır eTwinning platformunda 17 öğretmenleri ile kayıtlı olduklarını, 8. sınıf öğrencileri ile birlikte yürüttükleri LGSurvivors projesinin Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandığını ve son olarak da eTwinning Okul Etiketi alarak iki yıl boyunca eTwinning okulu olma hakkı kazandıklarını belirterek 2020-2021 eğitim öğretim yılında 5 öğretmen ile birlikte 11 eTwinning projesi yürüttüklerini ifade etti.

       İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ de son dönemlerde eTwinning proje çalışmalarında hem nitelik hem de nicelik olarak gözle görülür bir artışla birlikte önemli başarılar elde edildiğini belirterek eTwinning Okul Etiketi almaya hak kazanan iki okulumuzdan birisi olan Kanuni Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerini bu başarılarından dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

        Ziyarette, proje sorumlusu öğretmenler de yürüttükleri proje çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.