Bu haber :20/11/2020 17:49 Tarihinde Eklendi 4889 Kez Okundu

EMEKLİ ÖĞRETMENLER ÇEVRİM İÇİ BULUŞTU

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından planlanan ve ara tatil döneminde öğretmenlere yönelik çevrim içi olarak gerçekleştirilen Mesleki Çalışma ve 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 19 Kasım Perşembe günü emekli öğretmenler , Safranbolu'da görev yapan öğretmenler ile çevrim içi söyleşide buluşturdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ'ün de katıldığı söyleşide açılış konuşmasını yaptı

GÜMÜŞ konuşmasında “16-20 Kasım tarihleri arasında çevrim içi gerçekleştirilen mesleki çalışma döneminde Safranbolu ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak öğretmenlerimize yönelik pandemi sürecine uygun etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda sanal müze etkinliğimiz ile öğretmenlerimizi sanal gezintiye teşvik ettik. Yine öğretmenlerimizi branşlarına göre farklı çevrim içi seminer etkinliklerinde bir araya getiriyoruz. Bugün de ömrünü eğitime adamış, Safranbolu'da binlerce öğrenci yetiştirmiş emekli öğretmenlerimizi halen farklı okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizle çevrim içi de olsa buluşturmuş olduk. Biz eğitimin, öğrenmenin ve öğretmenin emeklilik ile sona ermediğine, hayat boyu devam ettiğine inanıyoruz. Emekli olmuş öğretmenlerimizin tecrübe ve birikimlerinden istifade etmek istiyoruz. Bundan dolayı bugün bu söyleşiyi düzenledik. Programa katılan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Emekli öğretmenlerimize sıhhatli ve bereketli bir ömür temenni ediyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ'ün konuşmasının ardından emekli öğretmenler Niyazi ORTAKÇI, Ahmet ÜNAL ve Demet ÇUBUKÇU tecrübe, birikim ve hatıralarını programa katılan öğretmenler ile paylaştı. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen program soru-cevap bölümü ile sona erdi.