Bu haber :10/11/2020 16:17 Tarihinde Eklendi 5951 Kez Okundu

VİCDANSIZ KOMŞU!

Komşusu, tek yaşayan yaşlı kadını darp edip bileziklerini çaldı.

Karabük’ün Arıcak köyünde R.Y isimli şahıs, yaşlı kadının (70) evine hırsızlık amacıyla girdi, darp ederek bileziklerini çaldı.  

Alınan bilgilere göre olay gece 3 saatlerinde gerçekleşti. Hafize Atıcı evinde uyurken, duyduğu seslere uyanarak evin içinde komşusu R.Y ile karşılaştı. Karşılaşmanın ardından yaşanan arbede de R.Y, yaşlı kadına sopa ile saldırarak ağır şekilde yaraladı.   Kadının olayı jandarmaya ve oğullarına bildirmesiyle, şüphelinin evinde ve hırsızlık için girdiği yaşlı kadının evinde inceleme gerçekleştirildi.

 Yaşlı kadın Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra taburcu edildi. Çene kemiğinde kırık ve başında derin yarıklar olduğu öğrenildi.

“BAYILMA NUMARASI YAPTIM”

Hafize Atıcı tedavisinin ardından gazetecilere olayı anlattı. Atıcı, darbe aldıktan sonra bayılma numarası yaparak kurtulduğunu. Şahsında bundan istifade bileziklerini kolundan alarak evden ayrıldığını söyledi. Arbede sırasında gömleğinin düğmesini evde düşüren R.Y  olay yeri inceleme ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kendini ele verdi.

Şüpheli R.Y kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.